torstai 26. heinäkuuta 2012

Tule sellaisena kuin olet!

Blogi maailmassa jo pitkään pyörineenä aktviisena sivustaseuraajana oon oppinu paljon siitä mitä bloggaajat saavat kokea. Enkä nyt todellakaan puhu mistään sponsori matkoista joista menestyneimmät bloggaajat saavat nauttia. Enkä puhu myöskään siitä millasia ihania lukijoita, ystäviä ja positiivisia kommentteja saa melkein joka päivä. Ehei, puhun siitä kuinka bloggaajan elämästä, läheisistä, mielipiteistä ja etenkin ulkonäöstä tulee ns julkista huvia. Niitä on lupa arvostella nimettömänä ilman minkäänlaisia käytöstapoja hyvinkin julmasti.
Anna Paquin, on varmasti saanut kuulla raosta hampaiden välissä...Ketä kiinnostaa?


Seuraan todella monia blogeja, ja lähestulkoon jokainen kirjoittaja on joskus saanut todellista kuraa päälleen. Miksi otin aiheen esille? Siksi että monta vuotta haaveilin blogin perustamisesta, mutta se yksinkertainen syy miksi en aloittanut on se, että monet todella nätit ja hyvä vartaloiset bloggaajat saavat törkykommentteja ulkonäöstään. Mietin miten ihmeessä minä joka en todellakaan ole nätti ja hyvä kroppanen saisinkaan siis kokea?
Adele ei ehkä ole mallin mitoissa, mutta mitä sitten?


Lopulta olen ymmärtänyt sen, että olinpa minkä näköinen tahansa, ei ulkonäkö saa olla esteenä haaveen toteuttamiselle. Keräsin rohkeutta ja päätin tulla blogimaailmaan sellaisena kuin olen. Jep omistan latinoahterin, tissini eivät aina ole samaa mieltä siitä missä niiden pitäisi olla, lanteillani on   tulvan sattuessa toimiva pelastusrengas, silmän aluseni on tummat kuin viikon valvoneella yö hoitajalla, pureskelen kynsiäni, hiukseni sojottaa joka suuntaan eivätkä ne ole pitkät ja kauniit sekä saatan esiintyä blogissa ja muualla ilman meikkiä.
Lindsay Lohanillakin on pisamia, joten miksi peittää omansa?
Ei SJP:nkään nenä ole täydellinen


Noista kaikista asioista olen jopa välillä ylpeä ja toisinaan taas tekisi mieli rikkoa peili ja heittää vaatekaapin sisältö mäkeen. Lihoin vuodessa 20kg, ei se hyvältä tunnu, mutta life goes on!
JLo on latinopyllyjen kuningatar!


Aloitin blogin, enkä todellakaan meinaa lopettaa, lopetukseksi rohkaisen kaikkia olemaan rohkeasti sellaisia kun olette! Kuvituksena naisia jotka eivät ole perinteisen kauniita eivätkä mallin mitoissa, mutta silti he ovat tyrmääviä :)
Tästä
Tähän, muutos ei aina ole helppo
 Mielipiteitä, kokemuksia ja kommentteja aiheesta?

16 kommenttia:

  1. Kyllä sä näytät ihan hyvältä - eihän ylipaino
    kenestäkään rumaa tee - vain hieman täyteläisemmän näköisen. Jos aina vaan ajattelee, että pitäisi olla laihempi ja kiinteämpi, saattaa elämä kulua surkutteluun.
    Kolmenkymmenen vuoden päästä katselet tätä blogia ja omaa kuvaasi - toteat - vitsi mä olinkin ihan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, paino ja ulkonäkö ei oo niitä asioita joiden murehtimiseen kannattais aikaa käyttää :)

      Kiitos kovasti kommentista, piristi päivää :)

      Poista
  2. Oli ihminen ihan minkä näköinen tai oloinen tahansa niin aina lähes poikkeuksetta joutuu netissä nillityksen kohteeksi. Netissä on niin helppo huudella kaikenlaista ja kritisoida monta kertaa rankemmalla kädellä toisia ihmisiä koska täälä pystyy pysymään anonyyminä ja paeta sen kasvottoman käyttöjötunnuksen taakse haukkumaan muita ihmisiä. Haukkumisia pitää osata vaan katsoa sormien läpi, eikä kenenkään todellakaan pitäisi lopettaa bloggaamista näiden huutelijoiden takia :) Eli mennään kaikki tosiaan tälläisinä kuin ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit naulan kantaan! Kyl se melkeen niin on et bloggaajien tulee kasvattaa paksu nahka ja hyvät hermot :D

      Poista
  3. Todella ihana postaus! Osuit naulan kantaan kyseisessä aiheessa. :) Ihanaa kesää ja jatka bloggaamiseta samaan malliin! :) xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ja varmasti jatkan, jahka saan kameran kuntoon nii alkaa postauksia tulvimaan :) Ihanaa kesää myös sulle!

      Poista
  4. Hyvin kirjotettu postaus, jatka samaanmalliin, tällaset rehelliset postaukset on hyviä :)

    VastaaPoista
  5. Oon pohtinu kans noita samoja juttuja. jokapaikasa toitotetaan sitä kuinka media antaa väärän kuvan ihmiskehosta. Anoreksia ja muut syömishäiriöt on suuri ongelma, + puhutaan siitä kuinka sairaalloinen ylipaino on lisääntyt ja silti jokapaikassa toitotetaan siitä että jokaisen tulisi olla itsevarma ja tyytyväinen itseensä juuri sellaisena kun on. Pieni ristiriita ainakin mun mielestä... :D itelläki on huonoja hetkiä ja hirveitä itseinhokohtauksi muutamien ylimääräisten kilojen takia. mutta muistutan itselleni että olen täysin terve nuori nainen ja jennifel lopez sekä beyonce käyttää koon 38-40 vaatteita ! eli olen täysin normaalikokoinen vaikka omaan silmään se ei siltä aina vaikuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sepä siinä on et mihin uskoa ja kuka on oikeassa, sairaudet on tietysti asia erikseen vaikka pääasiahan aina on olla itseensä tyytyväinen siitä on hyvä lähtee.

      Poista
  6. wau tosi hyvä postaus!!!!!!! :)))))))♥

    ♥:justafewmoresteps.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Todella hyvä postaus! Jokaisen pitää olla itsestään ylpeä juuri sellaisena kun on :)

    En tajua tosiaan, että minkä takia joillakin on tarve vaan etsimällä etsiä vikoja blogaajista. Itse olen sen saanut myös kokea ja mietin vaan aina, että mikä ajaa ihmisen haukkumaan toista. Oon saanut moitteita esimerkiksi mun lovesta leuassa, johon en ole itse edes aiemmin kiinnittänyt huomiota :D Että näin.

    Tsemppiä sulle Viivi!!

    ♥: Reetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa oon miettiny, ihme sakkia tulee vastaan aina välillä..

      Kiitos kovasti Reetta<3!

      Poista
  8. hienoja oivalluksia :) sä oot Viivi tosi kaunis!

    VastaaPoista